AFP
 FAYEZ NURELDINE
PRENOSI MARCA

Španjolci se raspisali: Luka Jović će ostati u Real Madridu, ali morao bi se ugledati na Modrića

Prva sezona srpskog nogometnog reprezentativca Luke Jovića u Real Madridu je za zaborav
Piše: SNObjavljeno: 26. svibanj 2020. 08:43

Prva sezona srpskog nogometnog reprezentativca Luke Jovića u Real Madridu je za zaborav. Napadač definitivno nije opravdao transfer od 60 milijuna eura i već se naveliko počelo pisati kako bi uskoro mogao i napustiti Bernabeu.

Neki engleski mediji pak javljaju da bi Jović mogao završiti u Arsenalu u slučaju da londonski klub ostane bez Pierrea Emericka Aubameyanga ovog ljeta, dok ga drugi šalju prema Milanu. Zinedine Zidane mu rijetko daje priliku, a u dosadašnjem je dijelu prvenstva postigao tek dva pogotka i ubilježio isto toliko asistencija.

Ipak, iako pojedini mediji tvrde kako je Jovićevo vrijeme u Realu isteklo, španjolska Marca kaže kako će Srbin ostati na Bernabeu gdje će pokušati natjerati Zizoua da promijeni mišljenje.

image
AFP
GABRIEL BOUYS

- Da je bio jeftiniji vjerojatno bi ga bilo lakše i prodati, ovako će gotovo sigurno dobiti još jednu priliku, a glavni razlog je što će Real teško dovesti dvije želje, Mbappea i Haalanda. Njemu mora biti jasno kako su počeci u Realu teški, a da je tome tako mogao je vidjeti na primjeru Luke Modrića koji također prve sezone nije igrao svoj najbolji nogomet, ali je kasnije izrastao u jednog od najvažnijih igrača. Slična stvar dogodila se i Karimu Benzemi koji je prve godine slabo postizao golove, a imao je i problema izvan travnjaka, ipak, uspio je sve prebroditi - piše Marca.


Kako bilo, Jovićeva cijena na tržištu trenutno iznosi 32 milijuna eura, skoro dvostruko manje nego li ga je Real platio Eintrachtu prije godinu dana. , a ugovor s Realom ima do 2025. godine.

Linker
26. travanj 2024 11:58