Angel Martinez Getty Images
KAD DRUGOM SMRKNE

ŠPANJOLCI TVRDE: HRVAT SE VRAĆA NA SVOJU POZICIJU ZAHVALJUJUĆI 'ENGLESKOJ GLUPOSTI' Glavni konkurent Vatrenog pod teškim optužbama!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. svibanj 2020. 10:45

Engleski nogometni reprezentativac Kieran Trippier optužen je za kršenje pravila o klađenju, odnosno odredbe da ne smije nikome dijeliti informacije vezane za nogomet, a iz FA-a su već pokrenuli postupak protiv njega.

Do kršenja odredbe prema navodima španjolskih medija je došlo prošlog ljeta kada je Trippier dolazio iz Tottenhama u transferu vrijednom 20 milijuna funti.

Trippier bi se o svemu morao službeno očitovati do 18. svibnja koje bi ga mogle dovesti do ozbiljne kazne. Španjolci ističu kako je Trippier direktan konkurent u Atleticu na pozciji desnog beka, ali Marca navodi kako to ne bi trebao biti problem za Madriđane obzirom da je Hrvat i više nego dobar izbor za tu poziciju.

Atletico Madrid's Croatian defender Sime Vrsaljko (R) reacts next to Liverpool's English midfielder Jordan Henderson and Liverpool's English midfielder Alex Oxlade-Chamberlain during the UEFA Champions League, round of 16, first leg football match between Club Atletico de Madrid and Liverpool FC at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on February 18, 2020. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)
OSCAR DEL POZO AFP

Marca kaže kako se Vrsaljko konačno vraća na poziciju koja mu pripada, a koju mu je oduzela nesretna ozljeda. Španjolci pišu kako je u utakmici protiv Reala dokazao da može igrati kao nekada, a na svoje mjesto bi se mogao vratiti zahvaljujući engleskoj gluposti.

Linker
24. travanj 2024 10:06