Photo Ian Stephen / ProSportsImages / DPPI
SIMEONE JE U NJEGA VJEROVAO

ŠPANJOLSKI NOVINARI NE MOGU SE NAČUDITI ŠIMI VRSALJKU Nije ga bilo čitavu vječnost, a kada se vratio razdrmao je sve oko sebe

Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 14. ožujak 2020. 14:35

Nije ga bilo čitavu jednu vječnost, a onda se vratio i potiho razdrmao sve oko sebe. Španjolski novinari ne mogu se načuditi da je Šime Vrsaljko, nakon godinu dana pauze, teške operacije, u tako sjajnoj formi kakvu iskazuje otkako mu je Simeone počeo davati šanse. Od 26. siječnja 5 nastupa u Primeri, dva u Ligi prvaka. U svim nastupima visoki intenzitet, niti traga ozljedi i posljedicama duge pauze kakve obično sputavaju igrače.

Vrsaljko je u prvoj utakmici s Liverpoolom bio izvanredan. Tada su ga mediji proglasili otkrićem, iako govorimo o igraču koji je već bio u Atleticu, pa se po povratku iz Intera uputio na operaciju. U njega je vjerovao Simeone, koji ga je još na jesen prijavio za Ligu prvaka i prvenstvo.

Dao mu je veliku injekciju samopouzdanja, a da je doista računao na njega pokazivali su nastupi u ligi, te protiv Liverpoola. U uzvratu je bio na klupi, ali kada se lomilo stvari, u produžetku odmah ga je poslao na teren. Dobio je svježeg i rastrčanog igrača, punog energije, koji je maksimalno odradio svojih 30 minuta i pridonio povijesnom rezultatu Atletica.

Linker
25. travanj 2024 12:06