Screenshot: HNTV
VIŠE NEMA TAJNI

SPREMA SE JEDAN OD NAJZANIMLJIVIJIH TRANSFERA U POVIJESTI HAJDUKA - EUROPSKI DIV NA POLJUDU! Sportski direktor otkrio što će Hajduk tražiti od Cityja!

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 25. siječanj 2019. 17:26

Sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović otvoreno je progovorio o interesu Manchester Cityja za 18-godišnjeg veznjaka Bijelih Antu Palaversu.

- Manchester City trebao bi doći s konačnom ponudom, još čekamo. Postoji interes, u fazi smo pregovora, koji su dosad bili usmeni, a sljedećih dana, kako se približava kraj prijelaznog roka, očekujemo i pismenu ponudu - kazao je Bjelanović i dodao bitan detalj:

- Jedan od uvjeta na kojima inzistiramo jest da Palaversa ostane u Hajduku još najmanje godinu dana, a bude li moguće, i do ljeta 2020. godine. Držimo da je to realna opcija jer ako City namjerava posuditi Palaversu, bolje je da se razvija kod nas nego da ide na posudbu u Gironu ili Belgiju, kamo inače s Etihada šalju svoje igrače na posudbu.

Treba vidjeti što će ljudi iz Manchester Cityja misliti o toj ideji...

Za kraj i jedan mali administrativni apsurd. Zadnji je dan prijelaznog roka u Engleskoj četvrtak 31. siječnja, ali ako dođe do realizacije transfera i kasnije posudbe, Hajduk papirologiju za HNS mora riješiti do srijede da bi posudba ušla u glasnik.

Linker
03. svibanj 2024 00:38