Dave Thompson/Getty Images / Getty Images
MA, JE LI OVO MOGUĆE?

SPREMA SE SPEKTAKULARAN TRANSFER Mourinho za 80 mil. eura dovodi Zizouov otpadak

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. srpanj 2016. 13:50

Portugalski stručnjak na čelu Manchester Uniteda, Jose Mourinho već je potrošio veliku količinu novca otkako je preuzeo kormilo engleskog 'diva', ali dao je do znanja kako ne namjerava stati.

U klub su već stigli Zlatan Ibrahimović, Eric Bailly i Henrikh Mkhitaryan, a novo ime na listi Joseovih želja je James Rodriguez. Kolumbijac je već odavno prekrižen u Realu i prema svemu sudeći glavni strateg 'kraljevskog kluba' Zinedine Zidane neće računati na njega u nadolazećoj sezoni.

Interes za Jamesa još su ranije pokazali PSG i još nekoliko drugih klubova, a iznenada se u utrku uključio i Manchester United.

Španjolska Marca tvrdi kako će Real prihvatiti ponudu od 80 milijuna eura koliko se spominje da bi bila vrijednost ovog transfera, a jedini koji je spreman izdvojiti toliki novac je engleski gigant.

Također valja napomenuti kako se Mou uskoro namjerava riješiti nekoliko sadašnjih igrača Uniteda poput Bastiana Schweinsteigera, Juana Mate, Daleya Blinda i Morgana Schneiderlina što bi otvorilo dodatan priljev novca u klupsku blagajnu.

Linker
04. svibanj 2024 18:40