Getty Images/Getty Images / Getty Images
POD POVEĆALOM

SPREMAJU SE VRTOGLAVI TRANSFERI Standardni prvotimac Vatrenih i bivši najbolji strijelac HNL-a odlaze u najbogatiju svjetsku ligu?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. svibanj 2017. 21:22

Skauti engleskog premierligaša Evertona pohodili su utakmicu Palerma i Fiorentine igranu prošlog tjedna kako bi pobliže upoznali Iliju Nestorovskog i Milana Badelja, pišu strani mediji.

Nestorovski je bio najbolji strijelac Prve Hrvatske nogometne lige u sezoni 2015/2016, a nakon transfera iz zaprešićkog Intera u Palermo prometnuo se u jednu od ključnih figura sicilijanske momčadi s 10 pogodaka u prvenstvu. Menadžer Evertona Ronald Koeman Makedonca vidi kao zamjenu za Romelua Lukakua koji bi na ljeto trebao ostvariti transfer u neki od vodećih europskih klubova, a moguća odšteta za Nestorovskog iznosila bi oko 20 milijuna eura.

Milan Badelj je od ranije na radaru velikih europskih klubova, pa ne treba čuditi ni interes Evertona. Fiorentina će na kraju sezone napraviti remont momčadi, a Badelja Englezi predstavljaju kao sjajnog distributera lopti te igrača mirnog u posjedu lopte. Ističu da je standardna član prvih 11 hrvatske reprezentacije, a visinu odštete ne navode...

Linker
05. svibanj 2024 00:52