Vjekoslav Skledar
ZAROBLJEN U LONDONU

Spursi za Niku traže između 10 i 15 milijuna: 'Šokiran sam, tko će dati tolike novce?'

Što mijenja valuta, svejedno je funti ili euri, ha, ha... Mislim da bi sa 6-7 milijuna eura mogli biti svi zadovoljni. Zadrže li ovu cijenu koju traže, nitko me neće kupiti, kaže Niko
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 29. lipanj 2011. 11:19

Nakon odlične reprezentativne sezone, a apstinencijskog klupskog ritma koji mu je nametnuo “prijatelj” Harry Redknapp, Kranjčar je, nogometno gledano, nezadovoljan čovjek. Nije zato čudno što je u proteklih mjesec dana očekivao rješenje statusa koji bi mu omogućio zadovoljstvo kontinuiranog igranja. I ne samo to, kontinuitet mu je nužan kako bi održao visoku reprezentativnu razinu. No, dojam je da opet svjedočimo sindromu Kranjčar, po kojem se upitnike oko transfera rješava 31. kolovoza, kad se zatvara mercato.

Daniel Levy, 48-godišnji chairman Spursa, drži se brojki. Emocije su mu u poslu u entom planu. Zato je brojne Kranjčarove zainteresirane kupce odmah ohladio okvirima odštete. Cijena je to koja je zaledila i aktera priče...

- Zatečen sam, definitivno, cijenom koju je izvjesio predsjednik. Okvir odštete između 10 i 15 milijuna odbija svakog zainteresiranog već u startu.

Deset do petnaest čega?

- Što mijenja valuta, svejedno je funti ili euri, ha, ha... - nasmijao se trpko.

Što je to, po vama, realan novac?

- Mislim da bi sa 6-7 milijuna eura mogli biti svi zadovoljni. Zadrže li ovu cijenu koju traže, nitko me neće kupiti.

Znači li to da vas žele zadržati? Jeste li razgovarali s Levyjem?

- Prije tjedan razgovarao je moj zastupnik Emil Žgur i više-manje smo na istome. Levy kaže da su u Tottenhamu prezadovoljni mojom profesionalnošću, radom i ponašanjem, te ističe da njima nije ništa sporno u opciji mog ostanka u Tottenhamu, dapače.

Predsjednik kijevskog Dynama Surkis potvrdio je da vas želi, kakve su vaše informacije, jesu li odustali?

- Kontaktirali su Tottenham i taj razgovor završio je u trenutku istjecanja odštete. Tako je bilo i sa svim drugim klubovima.

Koji su to?

- Nije u redu od mene otkrivati konkretne zainteresirane klubove...

KOMPLETAN INTERVJU PROČITAJTE U SPORTSKIM NOVOSTIMA

Linker
23. rujan 2024 15:47