CROPIX
RUSKA POLICIJA SE BACILA NA POSAO

SRAMOTA U KALINJINGRADU! U PRESS CENTRU BRUTALNO OPLJAČKANI HRVATSKI NOVINARI Legendarnom Dragi Ćosiću na kraju je ipak vraćen osmijeh na lice

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. lipanj 2018. 22:57

U press centru u Kalinjingradu dogodila se - pljačka! Opljačkani su hrvatski novinari, poznati kolega s HRT-a, legendarni reporter Drago Ćosić te Silvijo Škrlec, kolega s tportala.

NOVO: Kako saznajemo, Ćosiću je naknadno ipak vraćena ukradena torbica, dok je Silvijo Škrlec i dalje bez svojih stvari.

---------------------------------------------------

Ćosić je prošao mnogo gore, jer su mu u torbi koju je samo na trenutak ostavio samo na stolcu u press centru bili svi dokumenti, putovnica, novčanik. Ostao je bez svega! Kolega Škrlec je, srećom, dokumente je imao s sobom, pa su mu s torbom nestale druge stvari, ali isto tako vrijedne jer se radi o tehnici.

Vaš reporter je prošao mnoga velika natjecanja, ali nikada, baš nikada se nije dogodilo da je netko opljačkan u press centru. Unatoč svom tom osiguranju pokraj kojeg ne može proći niti najsitniji insekt, eto, dogodilo se da su Hrvati brutalno i sramotno opljačkani, Navodno u press centru postoje kamere pa se ruska policija bacila na posao, vidjet ćemo kako će sve završiti, saznat ćemo tko je bio pljačkaš hrvatskih novinara.

Linker
20. travanj 2024 01:25