Ronald Goršić / Cropix
'POHVALE ZA GAZDU'

Srebrić: Marković možda ode već za godinu dana!? HNS će preuzeti Davor Šuker...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. prosinac 2010. 13:46

Dan poslije Izborne skupštine HNS-a održana je tzv. izvanredna sjednica Skupštine Nogometnog saveza Karlovačke županije na kojoj su nazočnošću iznenadili Davor Šuker, Zorislav Srebrić, Ivica Šparavec i Sreten Ćuk, a najavljeni su kao službeni predstavnici HNS-a. Prilikom dolaska za govornicu svi predstavnici izmamili su gromoglasni pljesak.

Glavni tajnik HNS-a Srebrić je rekao :

- Nemojmo se više dijeliti na “mi i oni”. Svaki predstavnik kluba kotačić je koji treba vući sveukupni hrvatski nogomet naprijed. Ne dajte nam da zadrijemamo, upozoravajte nas na neispunjena obećanja. Ovaj sadašnji Karlovac ponos je za sve nas, pogotovo za Karlovačku županiju. Ustrajmo zajedno u poboljšanju uvjeta za sve klubove u ovoj regiji. Vlatko Marković zaslužuje velike pohvale. Odlučili smo da možda već za godinu dana kormilo našeg Saveza preuzme velikan i svjetski golgeter Davor Šuker.

Nogometni velikan i golgeter Davor Šuker također se našao za govornicom .

- Vjerujte nije slučajno da sam za prvi radni dan u HNS-u odabrao Karlovac. Želja mi je da zabilježim u notes sve probleme malih klubova. Želim ući u srž problema na problematici djelovanja mladih selekcija.

Sjednica je trajala nepuna dva sata. Da je u petak pobijedio Štimac a ne Marković, predsjednik Neven Šprajcer podnio bi ostavku, kako je i najavio.

Linker
19. svibanj 2024 06:09