Drago Sopta / Cropix
VELIKODUŠNI KAPETAN

Srna podijelio svoje dresove hrvatskim navijačima, pa na kraju morao igrati u tuđem

Srna je, naime, na teren u Zell am Seeu istrčao s brojem 39 na leđima, umjesto svoga broja 33. Nije, međutim, kapetan Vatrenih odlučio promijeniti broj uoči nove sezone
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 30. lipanj 2011. 11:22

Nogometaši Šahtara pobijedili su u srijedu navečer Maccabi iz Haife s 2-0 na pripremnom turniru Salzburger Land Cup u Austriji. Kao kapetan ih je ponovno predvodio naš Darijo Srna, ali s neuobičajenim brojem na dresu...

Srna je, naime, na teren u Zell am Seeu istrčao s brojem 39 na leđima, umjesto svoga uobičajenog broja 33. Nije, međutim, kapetan hrvatske reprezentacije odlučio promijeniti broj uoči nove sezone, već je ostao bez svojih dresova. Kako se to dogodilo, objasnio je Šahtar na svojoj web-stranici.

Ukrajinski je klub, naime, posljednjih dana promatrao velik broj hrvatskih navijača koji žive u Austriji. Glavni su razlog, dakako, Srna i Eduardo da Silva. Srna je pritom velikodušno dijelio dresove sa svojim imenom sve dok nije ostao i bez posljednjega.

Protiv Izraelaca je tako morao istrčati s tuđim dresom, ali budući da se radilo o prijateljskoj utakmici, to nije bio nikakav problem.

Srna je, dodajmo, u spomenutoj pobjedi, kojom je Šahtar i osvojio turnir, igrao do 73. minute, dok Eduarda nije bilo u sastavu.

Linker
16. lipanj 2024 19:06