bild.de
NEVEN SUBOTIĆ UŽIVA

Srpski reprezentativac promovira hrvatski turizam: 'Pag je čaroban, a ljudi divni'

Krenuli smo prema Zürichu, prenoćili i potom krenuli za Veneciju. Već tjedan dana boravimo na prekrasnom otoku Pagu - rekao je stoper Borussije Dortmund
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 28. lipanj 2011. 16:21

Neven Subotić, 22-godišnji stoper dortmundske Borussije i srbijanske nogometne reprezentacije, uživa u mediteranskom ljetovanju u kamp-vozilu. Trenutačno boravi na hrvatskoj obali...

Do javljanja (3. srpnja) na klupske pripreme vrsnome je mladom stoperu preostalo još tjedan dana. Za njemački je dnevnik Bild javio da odmor maksimalno koristi provodeći se s trojicom prijatelja, s kojima se odmara cijelo vrijeme dopusta krećući se na četirima kotačima i uživajući u prženim krumpirićama i Coca-Coli. Trenutačno je na Pagu.

- Ljetnu smo turneju započeli iz Dortmunda. Krenuli smo prema Zürichu, prenoćili i potom krenuli za Veneciju. Već tjedan dana boravimo na prekrasnom otoku Pagu – rekao je Subotić, a Bildov reporter objasnio:

"Pag je na jadranskoj obali sjeverno od Zadra. Drže ga hrvatskom Ibizom".

- Praznici su ispunili sva moja očekivanja. Vidjeli smo jako puno toga i upoznali pregršt divnih ljudi. Svakome bih preporučio ovakav odmor. Ovakva je neovisnost uistinu genijalna – dodao je stožerni obrambeni igrač Jürgena Kloppa, koji je treneru obećao da će na pripreme doći dovoljno spreman.

Prošle zime, piše Bild, Subotić je položio vozački ispit potrebne kategorije da bi vozio kamp-vozilo. Odmah nakon toga odradio je miniturneju po Njemačkoj i Nizozemskoj.

Linker
23. rujan 2024 20:59