TEŽAK INCIDENT U BAKUU

Stamenković vrijeđao Modre, spominjao ustaše, Zvezdu i pljunuo na Jerka Leku!

A što ću ja sad vraćati, pa da dobijem i karton i ne mogu igrati. Rekao sam mu samo da se ne mora živcirati, da se sad može opustiti, jer Europu neće više vidjeti, priča Leko
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 21. srpanj 2011. 01:00

Bilo je burno prije utakmice pred svlačionicama u Bakuu, lagano naguravanje Krstanovića i Georgievskog prije početka susreta bila je samo lagana završnica incidenta koji se mogao prometnuti u nešto veće. Naime, očito su još iz Zagreba ostali neki repovi, tamo su se Georgievski i Stamenković požalili na nekorektnost Dinamovih igrača, koje je možda i bilo, ali u žaru borbe, na travnjaku. Stamenković je, čini se, to teže podnio, pa je na 'domaćem terenu’ odlučio uzvratiti višestruko.

Došao je pred Dinamovu svlačionicu i počeo vrijeđati, spominjao je i ustaše, Zvezdinu majicu koju nosi ispod dresa, a koju su mu u prvoj utakmici, kaže, spočitnuli Dinamovi igrači. Prvi se 'na udaru’ našao Leko, kojemu se Stamenković unio u lice, ipak, glave su bile dovoljno hladne da se izbjegne sukob. Kad se činilo da je sve riješeno i igrači su izašli na teren, krenulo je tradicionalno sportsko rukovanje.

- Ja sam mu pružio ruku, za mene je taj incident prošao. Međutim, on je zaobišao moju ruku, a onda me i pljunuo - ispričao je Leko, koji nije uzvratio.

- A što ću ja sad vraćati, pa da još dobijem i karton i ne mogu igrti sljedeću utakmicu. Rekao sam mu samo da se ne mora živcirati, da se sad može opustiti, jer Europu neće više vidjeti i može se usredotočiti na domaće prvenstvo. A što reći na taj primitivan potez?! I prijavio sam ga sucu, neka kamera je možda to i snimila, nije nemoguće da ga i službeno prijavimo Uefi - ispričao je Leko.

Linker
03. srpanj 2024 09:22