VILLAS-BOAS

'Šteta, zaslužili smo tri boda'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. rujan 2011. 11:32

Razočarani menadžer Chelseaja Andre Villas-Boas smatra da su njegovi nogometaši zaslužili pobijediti u susretu 2. kola skupine E Lige prvaka na gostovanju kod Valencije (1-1).

Frank Lampard doveo je "bluese" u vodstvo u 56. minuti, ali je sve dobro što je Chelsea do tada napravio pokvario Salomon Kalou koji je nakon samo četiri minute provedene na terenu (ušao u 83. umjesto Lamparda) igrao rukom u svom šesnaestercu i darovao Valenciji jedanaestereac, koji je Roberto Soldado bez problema realizirao. Na press-konferenciji nakon utakmice portugalski stručnjak izjavio je da je predstava njegove momčadi bila vrijedna tri boda.

- Prava je šteta da smo primili tako kasni gol jer smo do tada izgledali jako dobro i praktički smo već pomislili da smo osvojili tri boda. Još je gora stvar da je to izjednačenje stiglo iz jedanaesterca – rekao je Villas-Boas za Sky Sports.

- Zadovoljan sam igrom svih igrača i da ste mi prije utakmice ponudili remi u Valenciji vjerojatno bih ga i prihvatio. Ali ovako, kada smo bili tako blizu pobjede, uz dvije utakmice protiv Genka koje nam slijede i s kojima smo mogli riješiti pitanje prolaza, mi nije drago da je završilo neriješeno – veli Portugalac.

No unatoč "razočaravajućem" rezultatu menadžer Chelseaja bio je vrlo zadovoljan igrom svojih pulena.

- Bila je to čvrsta predstava momčadi. Samo nedostaje da počnemo učestalije zabijati, a to će s vremenom i doći pa ćemo ovakve utakmice rješavati zabijanjem drugog pogotka, a ne primanjem istog za 1-1 – smatra Villas-Boas.

- Lampard je igrao vrlo dobro, baš kao i cijela momčad. Ne mogu ništa više reći po tom pitanju – zaključio je Portugalac.

Linker
24. rujan 2024 01:43