Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
'ODLUKA NIKAD NIJE LAKA...'

STIGLA JE SLUŽBENA POTVRDA: IGOR BIŠĆAN VIŠE NIJE TRENER OLIMPIJE USPRKOS POVIJESNOM USPJEHU Oglasili su se hrvatski trener i predsjednik kluba

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. lipanj 2018. 19:15

Do velikog preokreta u Ljubljani na kraju ipak nije došlo i Igor Bišćan i službeno više nije trener Olimpije.

Iako je hrvatski trener ljubljanskom klubu donio prvu, povijesnu dvostruku krunu u povijesti (prvenstvo i Kup), na službenoj web-stranici Olimpije danas je osvanula potvrda o prekidu suradnje.

"Predsjednik NK Olimpije i trener Igor Bišćan su se u posljednjih nekoliko dana susreli i razgovarali o suradnji. Tijekom razgovora su se složili kako su događaji od prošle sezone pokazali da suradnja, koja bi bila od zajedničkog interesa, više nije moguća", stoji u priopćenju Olimpije.

Posljednjih dana nekoliko su se puta sastali Bišćan i predsjednik Olimpije Milan Mandarić, ali do dogovora nije došlo.

"Takva odluka nikad nije laka, ali stojim iza nje u svakom slučaju i vjerujem da je donesena u interesu NK Olimpije. Želio bih naglasiti da je Igor Bišćan u potpunosti ispunio zadane ciljeve. Želim mu puno uspjeha i sreće u budućoj karijeri", rekao je Mandarić.

Oglasio se i sam Bišćan.

"Želim zahvaliti predsjedniku na povjerenju. Također želim zahvaliti zaposlenicima i svima ostalima koji su pridonijeli u našoj povijesnoj sezoni. Hvala navijačima na velikoj potpori i mojim najbližim suradnicima na maksimalnoj pomoći. Također želim zahvaliti i igračima koji su najzaslužniji za naš uspjeh", rekao je Bišćan.

Ime Bišćanovog nasljednika već se praktički zna, a trebao bi to biti Slaviša Stojanović, bivši izbornik slovenske reprezentacije.

Linker
02. svibanj 2024 03:02