Tullio M. Puglia/Getty Images
SPORTSKI DIREKTOR POTVRDIO

STIGLA POTVRDA IZ JUVENTUSA! MARKO PJACA USKORO ODLAZI NA POSUDBU Bundesliga prva opcija: Evo koji je klub prvi kandidat za njegovo dovođenje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. prosinac 2017. 22:27

Već neko vrijeme mediji na Čizmi nagađaju o sudbini Marka Pjace u redovima Juventusa. Iako se hrvatski reprezentativac oporavio od teške ozljede i odigrao je sjajne utakmice za omladinski pogon kluba trener Massimiliano Allegri s njim i dalje ne želi riskirati.

Tamošnji mediji stoga su se raspisali naveliko o mogućnosti odlaska hrvatskog igrača, ali na posudbu. Izgleda kako će se to na kraju i dogoditi, a da je tome tako potvrdio je direktor Juventusa Giuseppe Marotta uoči susreta Verone i Juventusa.

Naveliko se piše kako je Pjaci potrebna minutaža uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji, a da pored Cuadrada, Bernardeschija, Coste, Dybale i Mandžukića i neće dobiti previše prilika.

Navodno su velik interes pokazali Monaco i Zenit, ali Marotta je otkrio kako je vrlo vjerojatna destinacija Bundesliga, točnije Schalke.

- Pjaca se oporavio od vrlo teške ozljede i sada je spreman zaigrati. Vrlo vjerojatno ćemo ga poslati na posudbu kako bi uhvatio kontinuitet utakmica. Još moramo obaviti neke razgovore, ali Schalke je najozbiljnija opcija - kazao je Marotta.

Linker
27. travanj 2024 19:38