JEDAN OD NAJBOLJIH VEZNJAKA

STIŽE LI POJAČANJE ILI KONKURENCIJA HRVATSKIM REPREZENTATIVCIMA? Real Madrid koristi nevolje europskog velikana i 'krade' im ključnog igrača?

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 09. travanj 2017. 20:24

Real Madrid razmatra mogućnost kupovine veznjaka Chelseaja N'Gola Kantea ovog ljeta, pišu engleski mediji.

Madridski klub je voljan 'iskeširati' 60 milijuna eura za Kantea, a njegovim bi dolaskom riješili i pitanje nezadovoljnika u svlačionici, odnosno igrača koji imaju skromniju minutažu poput Casemira, ali i nešto ofenzivnijeg Jamesa Rodrigueza koji bi se pak našli u prodajnom izlogu.

Ali, teško je očekivati da će Chelsea tek tako pustiti vrijednog 26-godišnjeg Francuza: jedan je od ključnih igrača Conteova sastava, upisao je 30 utakmica u prvenstvu, a i stigao je tek prošlog ljeta (iz Leicester Citya za 36 milijuna eura). No, Chelsea ima stanovitih problema sa zadovoljavanjem Financijskog Fair Playa, što je glavni adut Španjolcima u ovoj priči.

Doduše - nikada se u nogometu ne zna - možda ipak dođe do dogovora, još je daleko ljetni prijelazni rok, pa bi hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić dobili kako pojačanje, tako i konkurenciju, ovisi kako se uzme...

Također, kao moguća pojačanja 'Kraljeva' spominju se i Eden Hazard (također Chelsea), Antoine Griezmann te Theo Hernandez (Atletico Madrid) koji se prije nekoliko dana izjasnio da želi prijeći u Real.

Linker
06. svibanj 2024 09:45