Alex Davidson/Getty Images
ČAK I AKO JE ISTINA

ŠTO MU JE TO TREBALO? GARETH BALE RISKIRA BIJES NAVIJAČA REAL MADRIDA Zidaneu se kontroverzna izjava velške zvijezde definitivno neće svidjeti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. studeni 2019. 09:58

Gareth Bale javno je priznao da ga puno više veseli igrati za velšku reprezentaciju nego za madridski Real. Izjava je to koja se nikako neće svidjeti nikome u Realu, od igrača, preko klupske vrhuške do navijača.

Od 13. listopada i utakmice između Walesa i Hrvatske u Cardiffu Bale nije zaigrao za zbog ozljede lista, a zadnji je put za Real igrao 5. listopada. U međuvremenu se uspio oporaviti i uvjeren je da će biti spreman odigrati dvije posljednje i odlučujuće utakmice eurokvalifikacija protiv Azerbajdžana i Mađarske.

"Definitivno osjećam više uzbuđenja igrajući za Wales. Ali to ne mijenja ono što radim na travnjaku. Uvijek dajem 100% na terenu i to je ono čemu uvijek težim. Igranje za reprezentaciju je poput igranja s prijateljima u parku nedjeljom. To je normalno. Kada igram za Wales pričam na svom jeziku i osjećam se ugodnije", rekao je Bale.

Bale ima turbulentan odnos s trenerom Zinedineom Zidaneom i prošlog je ljeta zamalo napustio Real u koji je stigao 2013. godine iz Tottenhama. Bio je nadomak odlaska u Jiangsu Suning, ali je posao na kraju propao u posljednji trenutak.

Predrag Mijatović, bivši igrač i direktor Reala nedavno je za Balea izjavio: Prva stvar o kojoj razmišlja je Wales, onda golf, pa Real Madrid".

Linker
19. travanj 2024 23:48