Andreas Schaad/Bongarts/Getty Images
ULAŽU SE STOTINE MILIJUNA

STVARA SE DINASTIJA OD KOJE ĆE DRHTATI EUROPA! U klubu već stoluje kralj, uskoro stiže i njegov nasljednik 'Naš je cilj dovesti njegovu mlađu inačicu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2019. 12:32

U Juventusu ne misle još dugo čekati na osvajanje Lige prvaka. Trofej je to kojeg torinski klub čeka još od 1996. godine, a u sljedeće četiri godine učinit će sve da ponovo zgrabe trofej s "velikim ušima".

Prvi korak bio je dovođenje Cristiana Ronalda iz madridskog Reala, a sad se sve sprema da na Allianzov stadion dođe i njegov nasljednik. Naime, već je odobreno povećanje budžeta od 300 milijuna eura u sljedećem razdoblju, a glavna meta na tržištu je norveška senzacija, Erling Haaland.

Doduše, torinski Tuttosport tvrdi da je prva želja zapravo Kylian Mbappe, ali i da bi operacija njegova dovođenja mogla biti znatno teža od očekivanog tijeka. Haland je pak mnogo "dohvatljiviji", ali njega pak želi i madridski Real pa će konkurencija za mlađahnog napadača RB Salzburga biti itekako oštra.

Čelnici Juventusa već su i u njihovim ranijim izjavama dali naslutiti da bi se već ove zime mogli baciti u trošak, ne bi li se već na kraju ove sezone dogodio neki novi veliki uspjeh.

- Naš sljedeći cilj je kupiti novog Cristiana, samo mlađeg. Spremni smo potrošiti koliko god treba - rekao je Paolo Aicari, predsjednik odbora Juventusovih dioničara.

Linker
03. svibanj 2024 16:10