screenshot
UKLJUČIO SE NOVI VELIKAN

SUIGRAČU VATRENOG ŽELJA JE BILA OSTATI U BIVŠEM PRVAKU EUROPE, NO SAD JE REALNOST NEŠTO DRUKČIJA: Stigla je ponuda kluba iz prvaka njegove domovine

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. ožujak 2020. 09:11

Vratar Barcelone i njemačke nogometne reprezentacije, 27-godišnji Marc Andre ter Stegen odbio je ponudu katalonskog kluba za potpisivanjem novog ugovora. Aktualni mu ističe u ljeto 2022. godine, a novi je trebao biti potpisan na još dvije godine. Međutim, do toga zasad nije došlo, a kako piše španjolski dnevnik Sport, vjerojatno niti neće.

Iako su se ter Stegenovi agenti čak četiri puta nalazili s ljudima iz Barcelone, niti jednom se nije postigao dogovor. Španjolci pišu da igrač nije pristao na 6.5 milijuna godišnje plaće neto uz dodatk raznih premija. Teško će ga zadržati na Camp Nou, tim više što se navodno u priču umiješao i Bayern.

Sport piše i o tome da se njemački vratar žali na podcijenjenost u klubu. Smeta mu što su nove ugovore prije njega dobili neki igrači koji igraju manje, a ti isti su dobili značajnije veće plaće. Ter Stegen je prošlog mjeseca u intervjuu za Mundo Deportivo izjavio da se dobro osjeća u klubu i gradu, te da bi htio produljiti suradnju. Međutim, ulazak Bayerna koji ga želi dovesti, u kombinaciji s njegovim nezadovoljstvom mogao bi priču odvesti na neki drugačiji put.

Linker
26. travanj 2024 03:12