Andreas Rentz/Bongarts/Getty Images
U RAZGOVORU ZA SKY SPORT

'ŠUKER I MIJATOVIĆ NISU MU ŽELJELI DODAVATI LOPTU, A ONDA SAM IH POZVAO U URED' Legendarni trener otkrio nepoznati detalj iz svlačionice Reala

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. ožujak 2019. 23:11

Zanimljiv je komentar situacije u Interu vezane uz Maura Icardija i njegov narušeni odnos sa suigračima, navijačima i klubom dao Fabio Capello. On je povukao paralelu sa slučajem iz perioda dok je vodio madridski Real.

"Trener mora znati kada treba intervenirati. Ja sam imao sličnu situaciju u Real Madridu", krenuo je 72-godišnji Talijan objašnjavati u razgovoru za Sky Sport.

"Šuker i Mijatović nisu dodavali lopte Raulu. Tako da sam ih pozvao u svoj ured, pokazao im specifične situacije i rekao da ako ne prestanu, da neće više igrati. Nakon toga, to se više nije ponovilo", rekao je Capello, čije je riječi prenijela i Marca.

MUNICH, GERMANY - OCTOBER 22:  Former coach Fabio Capello attends the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and Borussia Moenchengladbach at Allianz Arena on October 22, 2016 in Munich, Germany.  (Photo by Lennart Preiss/Bongarts/Getty Images)
Lennart Preiss/Bongarts/Getty Images

Capello je s Realom osvojio naslov španjolskog prvaka sezone 1996/97. Šuker je tada zabio 25, Raul 21, a Mijatović 14 golova.

Talijan se vratio na klupu Reala i sezone 2006/07, a i tada ih je odveo do naslova španjolskog prvaka.

Linker
24. travanj 2024 13:43