StoryEditor
Igor Jovićević
 RONALD GORSIC/CROPIX
Jovićević oduševljen

‘Super je vijest o proširenju grupa, tako je i rad sigurno lakši, a ideje se lakše provode u djelo‘

Trenera zagrebačkog Dinama obradovala je odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite
Autor: HinaObjavljeno: 11. svibanj 2020. 17:59

Igrači Dinama do danas su odrađivali treninge u skupinama po pet igrača. Za svaku skupinu zadužen je bio po jedan trener i fizioterapeut, uz stroge mjere organizacije treninga koje su i dalje u tijeku.

Međutim, sukladno novim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od danas je omogućeno okupljanje do 40 osoba, umjesto ograničenje na pet osoba što je vrijedilo do današnjeg dana. Prva momčad Dinama tako će od danas trenirati podijeljena u dvije grupe s ciljem postupne prilagodbe propisanim mjerama.

"Sigurno da je super vijest proširenje grupa. Tako je i rad sigurno lakši, a ideje se lakše mogu provesti u djelo. Trening je već danas to i pokazao, igrači su se zaželjeli sučeljavanja, igre i nogometa," kazao je Jovićević nakon treninga.

image
Igor Jovićević

"Iskoristili smo današnji dan, kao što ćemo i cijeli ovaj tjedan, za intersektorijalnu metodu. Tako će biti još ovaj tjedan kako bi neke stvari sjele na svoje mjesto jer se tako bolje i koncentriranije mogu ostvariti sve ideje. Igrači su fantastični, rade fenomenalno, užitak mi je raditi s njima. Vidim da žele raditi i prihvaćaju neke moje male koncepte koje imam u glavi. Gledam ih prema svemu što su davali u zadnje vrijeme, posebno u zadnje dvije godine, pa nema previše promjena, samo neki detalji. Voljni moment, želja i koncentracija su prisutni i to me raduje kao trenera," dodao je.

Ako ne dođe do nekih komplikacija nogometna sezona bit će nastavljena 30. i 31. svibnja utakmicama polufinala Hrvatskog kupa, dok bi tjedan dana kasnije, 6. lipnja, bilo nastavljeno natjecanje u Prvoj HNL. Sve utakmice bile bi odigrane bez prisustva gledatelja. Finale Hrvatskog kupa prema prijašnjem planu bilo bi odigrano 1. kolovoza.

Linker
17. lipanj 2020 02:56