Split 280810.Stadion NK Hajduk u PoljuduPosljednja prinova u dresu NK Hajduka : Phil Jackson .Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX
BITKA ZA IBRU

Svaguša odbio 8 milijuna eura za Ibričića, Phil Jackson potpisuje ugovor!

Stvar je jednostavna, predsjednik Hajduka čeka do danas u ponoć, do kraja prijelaznog roka. Ponude li Turci 10 milijuna Ibričić odlazi, ne ponude li, ostaje.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. kolovoz 2010. 11:04

Bitka za Ibru traje, Turci ne odustaju; jučer je Galatasaray uputio novu, osam milijuna eura tešku ponudu za Senijada Ibričića!

Predsjednik Hajduka Joško Svaguša glavni je glumac, uz Ibričića, tih priča. U nedjelju ujutro je on, nakon konzultacija s vodstvom kluba, odbio 6,5 milijuna eura koliko je Galatasray ponudio.

- Nema prodaje, ne žuri nam se. Ibričić ima broj 10 na leđima, to je “vražji broj”, nemoralna ponuda, za deset milijuna eura bismo ga pustili - pojasnio je tada Svaguša.

Jučer je stigla nova, podebljana ponuda. Osam milijuna. Lijepi, okrugli broj. I opasno blizu “vražjem broju”. No Svaguša je i novu ponudu, čini se, odbio. Njemu se, tvrdi on, ne žuri prodati Ibričića. Igra pak na kartu da Galatasaray nema vremena. Njima je propalo dovođenje Misimovića, Ibričić je jedina preostala opcija. Stvar je jednostavna, Svaguša čeka do danas u ponoć, do kraja prijelaznog roka.

Ponude li Turci 10 milijuna Ibričić odlazi, ne ponude li, ostaje.

No u donošenju odluke mnogo će sudjelovati i Željko Kerum. On je na čelu Grada, koji je većinski vlasnik Hajduka, uostalom postavio je Svagušu za predsjednika. I Kerumu je važan Ibričić koji je prešao granice nogometnog svijeta. Kerum se boji da bi prodaja Senijada njemu donijela negativne političke bodove. Dobro će on i Svaguša odvagnuti prije nego donesu konačan odgovor.

Phil Jackson potpisuje

Kako smo neslužbeno doznali, kolumbijski napadač Phil Jackson na pragu je potpisivanja ugovora s Hajdukom! Svidio se on Hajdukovoj struci, pohvalno su se o njemu izražavali igrači, Kolumbijcu se trud isplatio. No, nije sve jednostavno, neki novac od Jacksona očekuje i njegov zastupnik u BiH, gdje je prije igrao. Treba se najprje rasplesti taj čvor, tek onda će Kolumbijac sjesti za stol s vodstvom Hajduka.

Linker
22. svibanj 2024 11:40