MIGUEL MEDINA AFP
PIŠU TALIJANI

SVE MU NAPOKON IDE NA RUKU! VATRENOM SE UNATOČ PANDEMIJI KORONAVIRUSA I SVJETSKOJ KRIZI SMIJEŠI TRANSFER KARIJERE Čak i cijena ostaje ista!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 06. travanj 2020. 10:28

Bergamo zadnje dvije sezone ima nogometnu hit momčad u Europi, Atalantu, no, nažalost, Bergamo je postao i jedan od tužnih simbola pandemije koronavirusa, nogomet je i tamo pao u drugi plan.

Iako se ne zna koliki će biti financijski rasponi krize ni u jednom klubu pa ni u Atalanti, donijela je Gazzetta dello Sport u nedjelju informaciju da se u Atalanti ipak nešto zna.

A to je da će klub otkupiti Marija Pašalića od Chelseaja za 15 milijuna eura. I to do 30. lipnja. Nije novost da Atalanta želi otkupiti Pašalića, više su puta u Bergamu najavili kako je to “zicer”, međutim okolnosti s koronavirusom mogli su štošta promijeniti. Ali Gazzeta bez ikakvog upitnika kaže da će Atalanta otkupiti Pašalića upravo do kraja lipnja i to za taj dogovoreni iznos, da tu nema nikakav “ako”.

Kao jedan od razloga, uz Pašalićeve sjajne igre ove sezone u Atalanti, Talijani ističu dobre odnose Atalantina izvršnog direktora Luce Percassija i glavne Abramovičeve operativke Marine Granovskaje koji su već pripremili kupoprodajni ugovor i žele dovršiti posao.

Također, Gazzeta tvrdi da su Atalantini čelnici uvjereni kako je Pašalić ujedno i ulaganje u budućnost, kako je riječ o igraču koji vrijedi puno više, barem 25-30 milijuna eura u ovom trenutku i da je 15 milijuna eura trošak koji bi se mogao isplatiti. Transfer bi, ako se uistinu ne dogodi nešto nepredviđeno, trebao uskoro biti riješen, a od 30. lipnja će Pašalić biti i službeno Atalantin igrač.

Linker
23. travanj 2024 20:55