CROPIX
SVE 'MIRIŠE' NA SAPUNICU

SVE SE ČINILO GOTOVO, A ONDA JE DOŠLO DO ZAOKRETA Na Rujevici odbili ponudu, a jedan od najboljih igrača Rijeke odbio transfer u ugledniji klub

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 30. prosinac 2017. 09:00

Kada je Rijeka protiv Rudeša na Rujevici zaključila jesenski dio sezone, transfer Marka Vešovića u Legiju iz Varšave činio se kao gotova priča. I sam Vešović je pričao kao bivši igrač Rijeke, od brojne hrvatske delegacije u Varšavi stizale su informacije kako je sve vrlo blizu finalizacije, ali Vešović je i dalje u Podgorici gdje čeka da njegov odlazak napokon dobije svoj konačni rasplet.

I po svemu sudeći čvrsto je odlučio otići u Poljsku, vjerojatno niti ne želi pogaziti svoju riječ koju je dao čelnicima tamošnjeg kluba.

Ipak, Legia se nije uspjela dogovoriti s Rijekom, na Rujevici nisu bili zadovoljni s 400-tinjak tisuća eura odštete koliko su Poljaci nudili čekajući bolju ponudu iz Španjolske.

Rijeka, 171217.
Stadion na Rujevici.
Utakmica prva liga Hrvatski Telekom, 20. Kolo.
NK Rijeka - Rudes.
Na fotografiji: Marko Vesovic .
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

Takva se proteklih dana i dogodila, navodno je riječ o Betisu (spominje se i Alaves) koji je bio spreman platiti Rijeci čak 800 tisuća eura na račun odštete, ali Vešović je odbio mogućnost odlaska u redove poznatog španjolskog prvoligaša.

I sve “miriše“ na sapunicu koja bi se mogla odužiti bez obzira što ova povuci-potegni situacija ne odgovara nikome.

Linker
02. svibanj 2024 07:34