Nikola Kalinić
 Nikola Vilic / CROPIX / CROPIX
IMA VREMENA ZA RAZMIŠLJANJE

SVE ŠTO JE BILO U RUSIJI, OSTAJE U RUSIJI! KALINIĆ NA PELJEŠCU U IZOLACIJI Potez koji je povukao dugo je smjerao, zato nema ni obraćanja, pomirenja...

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 20. lipanj 2018. 23:11

Sve što je bilo u Rusiji, ostalo je u Rusiji. Nikola Kalinić ostaje u medijskoj izolaciji nakon povratka u Hrvatsku. Pitanje je hoće li uopće ikada izaći u javnost sa svojim viđenjem sukoba s izbornikom Dalićem koji je rezultirao odlaskom 30-godišnjeg centarfora iz kampa reprezentacije Hrvatske.

Kalinić je od ponedjeljka navečer u svojoj ljetnoj bazi na polutoku Pelješcu. Pripreme Milana počinju 10. srpnja, a do tada Kalinić ima vremena razmisliti o svemu što se zbivalo.

Ali, kod Kalinića dvojbi ionako nema, potez koji je povukao dugo je smjerao. Zato nema ni medijskog obraćanja, pomirenja, nema ničeg novog.

Kalinić se odmara, a njegov zastupnik Tomislav Erceg dodaje “život ide dalje”. Neće ni Erceg u medije, kaže “jedino Kalinić i Dalić mogu o ovome pričati”. I to je jedina istina. Samo Kalinić i Dalić znaju sve što se događalo, jedino oni znaju što je zaista dovelo do toga da Kalinić umjesto u Nižnom Novgorodu, utakmicu s Argentinom gleda na TV-u na Jadranu.

Ljepši je Pelješac od ruske zabiti, ali...

Linker
03. svibanj 2024 21:54