REUTERS
PIŠU BRAZILSKI MEDIJI

SVE ZA BRAZILCA! REAL MADRID SKOVAO 'PAKLENI PLAN' Umjesto Zinedinea Zidanea dovode trenera koji će im pomoći 'ukrasti' skupocjenog Neymara

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. lipanj 2018. 16:56

Pojavio se novi ozbiljni kandidat za klupu madridskog Reala. To je izbornik brazilske reprezentacije Tite.

Brazilski mediji O Globo i Radio Sagres javljaju kako je Tite odbio četverogodišnje produljenje ugovora s Brazilskim nogometnim savezom do završetka Svjetskog prvenstva u Rusiji. Navodi se kako je 57-godišnji stručnjak zainteresiran za dolazak na klupu Reala koji bi njegovim dolaskom svakako povećao mogućnost dovođenja Neymara.

LIVERPOOL, ENGLAND - JUNE 03: Neymar Jr of Brazil takes the ball away from Marcelo Brozovic of Croatia during the International Friendly match between Croatia and Brazil at Anfield on June 3, 2018 in Liverpool, England.  (Photo by Alex Livesey/Getty Images)
Alex Livesey/Getty Images

Izbornik 'Seleçaa' ima blizak odnos s najvećom zvijezdom reprezentacije i njegov bi potencijalni dolazak u Madrid bio jasan signal da je i Neymar na korak od velikog transfera. A isti bi zasigurno postavio novi rekord. Prošlog je ljeta PSG Barceloni platio 222 milijuna eura, a za očekivati je da bi Brazilčev odlazak iz Pariza 'prešiša' tu brojku.

Tite je, dakle, najnoviji kandidat za užarenu klupu Reala, a ranije su se spominjala imena Gutija, Antonija Contea, Mauricija Pochettina, JÜrgena Kloppa, Maurizija Sarrija...

Linker
09. svibanj 2024 07:59