MODRIĆ USTVRDIO

'Svi su u strahu od Tottenhama, popravimo li se u gostima možemo i do naslova'

Bila je ovo za nas sjajna pobjeda i sjajan tjedan. Slažem se da smo morali bolje ući u utakmicu i bolje odigrati prvo poluvrijeme. Zato smo u drugom bili puno, puno bolji. Kad smo zabili prvi gol, zaigrali smo još bolje. Na kraju smo pokazali veliki karakter zabivši gol odluke preko Lennona
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 29. studeni 2010. 12:12

Maksimu "nema predaje!" menadžer Tottenhamovih nogometaša istaknuo je kao najveću kvalitetu svoje momčadi, s čime se složio i hrvatski veznjak Luka Modrić...

- Vrlo smo dobri, pogotovo na domaćem travnjaku. Uspijemo li popraviti igru u gostima, bit ćemo veliki kandidati za naslov prvaka. Mislim da će ostale momčadi, dogodi li se to, biti u ozbiljnom strahu od Tottenhama – izjavio je Modrić engleskim novinarima nakon nedjeljne premierligaške pobjede (2-1) protiv Liverpoola na White Hart Laneu.

Ove su sezone u Premierligi nogometaši sjevernolondonskog kluba iz dvoboja u kojima su gubili izvukli čak 16 bodova, što je više od bilo koje druge premierligaške momčadi nakon uvodnih 15 kola, te čak za 11 bodova više od zbroja bodova koji je Tottenham po tom parametru ostvario u istom razdoblju prošle sezone.

- To pokazuje da imamo sjajan moral, da se nikad ne predajemo. Uvijek se borimo do zadnje minute makar nam ne išlo i makar gubili. Nikad ne gubimo samopouzdanje kad gubimo. Osjećamo da imamo snage vratiti se. Pokazali smo to mnogo puta ove godine. Vrlo je dobro znati da smo to u stanju činiti iznova i iznova.

- Dobili smo tu vjeru od trenera, ali bitno je također što smo momčad na koju trener istu može prenijeti. Može menadžer vjerovati koliko želi. Ako igrači ne vjeruju, teško je to sprovesti u djelo.

- Bila je ovo za nas sjajna pobjeda i sjajan tjedan. Slažem se da smo morali bolje ući u utakmicu i bolje odigrati prvo poluvrijeme. Zato smo u drugom bili puno, puno bolji. Kad smo zabili prvi gol, zaigrali smo još bolje. Na kraju smo pokazali veliki karakter zabivši gol odluke preko Lennona.

Menadžer Harry Redknapp sposobnost njegove momčadi da preokreće rezultat pripisao je kvalitetnim pojedincima.

- Uvijek netko iskoči i potegne pri preokretu. Mogu to biti Modrić, Bale, Lennon ili netko od naših napadača.

Linker
18. svibanj 2024 12:00