Srdjan Vrancic / Hanza Media / Hanza Media
VELIKI DERBI

SVI ŽELE GLEDATI MOŽDA I NAJVAŽNIJU UTAKMICU OVE SEZONE Dinamu se loše piše: Tek što su otvorili blagajne, ulaznica više nije bilo

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 27. ožujak 2017. 18:52

Hrvatsko nogometno prvenstvo već dugo nije bilo ovako zanimljivo. Nakon nekoliko godina momčad Dinama se nalazi u ulozi lovca, a ne lovine obzirom kako Rijeka ima četiri boda prednosti ispred aktualnog prvaka.

Do kraja sezone ostalo je još 11 utakmica, a Dinamo i Rijeka sučelit će se još dva puta. Prvi ogled na rasporedu je već za nešto manje od dva tjedna, točnije 8. travnja, dok će se posljednje kolo odigrati na Maksimiru 27.svibnja.

U prilog tome da je ova velika utrka itekako zanimljiva ide i činjenica kako je nešto više od sat vremena trajala prodaja ulaznica za utakmicu Rijeke i Dinama 8. travnja na Rujevici. Blagajne na Rujevici su otvorene u 15 sati, a malo iza 16 već smo dobili informaciju da raspoloživih ulaznica više nema.

Groznica derbija zahvatila je Kvarner već dva tjedna uoči same utakmice i već jučer je postalo izvjesno da će Rujevica biti tijesna za sve one koji će željeti gledati jednu od odlučujućih utakmica u utrci za naslov prvaka.

Linker
20. travanj 2024 01:00