REUTERS
PRENOSE ENGLEZI

SVIJET USKORO DOBIVA NOVOG NASKUPLJEG STOPERA, A TO NEĆE BITI AJAXOVO ČUDO OD DJETETA Pep i City dovode nasljednika kapetana za 90 milijuna eura?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. lipanj 2019. 14:12

Ako je za vjerovati napisima engleskih medija, Manchester City je na pragu dovođenja još jednog pojačanja, a ovim bi transferom aktualni prvak trebao srušiti i rekord kada su stoperi u pitanju.

Naime, dosadašnji rekord drži Nizozemac Virgil van Dijk koji je prošle sezone za 85 milijuna eura stigao iz Southamptona u Liverpool. U Cityju su sada odlučni dovesti braniča Liecestera Harrya Maguirea i to za vrtoglavih 90 milijuna eura.

Kako prenose mediji na Otoku, Maguire je svojim prijateljima otkrio da na stolu ima ponudu Građana tešku 280.000 funti tjedno. Nakon što se Belgijanac Vincent Kompany vratio u Anderlecht, Cityju je potreban još jedan stoper, a odluka je navodno pala na 26-godišnjeg defanzivca Lisica.

Soccer Football - World Cup - Quarter Final - Sweden vs England - Samara Arena, Samara, Russia - July 7, 2018  England's Harry Maguire celebrates scoring their first goal with John Stones   REUTERS/Carlos Garcia Rawlins
REUTERS/Carlos Garcia Rawlins

Na početku prijelaznog roka izgledalo je kako će Ajaxovo čudo od djeteta, Matthijs de Ligt srušiti Van Dijkov rekord, obzirom da je njegov transfer u redove Juvnetusa sve izgledniji, ali on bi trebao u konačnici iznositi 'samo' 70 milijuna eura.

Linker
30. travanj 2024 19:47