Getty Images, sn ilustracija
PIŠE GAZZETTA

TALIJANI OTKRILI ZNAČENJE MISTERIOZNE PORUKE VELIKE ZVIJEZDE KOJA JE ZATRESLA NOGOMETNU EUROPU Ona se zapravo odnosi na jednog Hrvata?

Piše: Igor KrištaforObjavljeno: 30. siječanj 2018. 12:58

Misteriozna poruka Maura Icardija na društvenim mrežama izazvala je pravu paniku među navijačima Intera.

Naime, Icardi je na svom Twitter profilu napisao "Chauu Chauu", a kasnije na svom Instagram profilu dodao: "Ako kažeš zbogom znači da se razvijaš".

Mnogi su takvu njegovu poruku protumačili kao oproštaj od Intera, a od ranije je poznato da se za njegove usluge ozbiljno zanima madridski Real.

Neki mediji spominjali su da je transfer već dogovoren, a neki su pisali da je dio cijelog posla i Mateo Kovačić koji bi se mogao vratiti u Inter.

Gazzetta dello Sport piše da je vjerojatno značenje Icardijeve poruke posve drugačije i da bi ona zapravo mogla biti njegov oproštaj od jednog Hrvata. Riječ je o Marcelu Brozoviću koji je na izlaznim vratima kluba i na kojeg trener Luciano Spalletti navodno više ne računa.

Chau Chau

A post shared by Mauro Icardi (@mauroicardi) on

Interes za veznjakom intera i hrvatske reprezentacije pokazali su Everton, Tottenham i Arsenal, kao i Sevilla i Valencia, a Icardi očito ima neku informaciju o Brozoviću iz prve ruke.

Linker
03. svibanj 2024 13:10