Cristiano Ronaldo
 REUTERS/Massimo Pinca / MASSIMO PINCA REUTERS
BIZARAN POTEZ

TALIJANI ŠOKIRANI POTEZOM RONALDA NA CEREMONIJI U MILANU Portugalac do posljednjeg trenutka nije izlazio iz automobila: 'Ovo je nevjerojatno...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. prosinac 2019. 10:37

Osim dodjele Zlatne lopte sinoć je u Milanu održana i ceremonija dodjele nagrade za najbolje igrače Serije A u prethodnoj sezoni. Upravo na toj svečanosti bio je Cristiano Ronaldo kojem je to bio idealan izgovor da ne vidi kako Messi po šesti puta podiže nagradu za najboljeg nogometaša svijeta.

Ipak, niti u Milanu nije Portugalac oduševio svojim ponašanjem koje je bilo u najmanju ruku bizarno. Naime, talijanski novirani su kazali kako se Ronaldo na ceremoniji pojavio tek kada je trebao dobiti ovu nagradu te je čitavu vrijeme prije toga sjedio u svojem automobilu.

Tek kada su mu poručili da će dobiti nagradu je izašao iz vozila i u pratnji velikog broja zaštitara stigao na binu gdje je preuzeo trofej.

- Nevjerojatno. Cristiano je čekao u automobilu do trenutka kada je trebao biti izabran za najboljeg igrača. Kada je došao trenutak za to ušao je u salu s velikim brojem zaštitara koji nisu dali kamerama da ga snimaju - napisao je razočarani novinar Tancredi Palmeri.

Mnogi vjeruju da je Ronaldo na taj način želio izbjeći pitanja novinara o Zlatnoj lopti.

Linker
06. svibanj 2024 11:25