Laszlo Szirtesi/Getty Images
GJDE ĆE ZAVRŠITI VATRENI?

TALIJANI TVRDE: FRANCUSKI VELIKAN ŽELI U SVOJE REDOVE DOVESTI IVANA PERIŠIĆA Hrvatski reprezentativac bio bi idealna zamjena za Senegalca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. srpanj 2019. 19:27

Ako je suditi prema posljednjim riječima Antonija Contea, za Ivana Perišića teško će biti mjesta u udarnoj postavi obzirom kako ga talijanski strateg vidi jedino u vrhu napada što nije Ivanova primarna pozicija.

U Milanu već neko vrijeme traže opciju koja će riješiti sve napadačke probleme. Romelu Lukaku i Edin Džeko spominju se kao glavne mete, a ukoliko netko uberzo i sleti na San Siro to bi moglo značiti da će hrvatski reprezentativac napustiti revode Intera.

Perišić se prošle sezone povezivao s odlaskom u Arsenal i Manchester United, a talijanski CalcioMercato navodi kako je interes ovog puta za njega pokazao Monaco. Upravo u Hrvatu vide idelanu zamjenu za Keitu Baldea koji je na izlaznim vratima kluba.

MILAN, ITALY - APRIL 27:  Ivan Perisic of FC Internazionale looks on during the Serie A match between FC Internazionale and Juventus at Stadio Giuseppe Meazza on April 27, 2019 in Milan, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
Emilio Andreoli/Getty Images

Veliko zanimanje za Baldea pokazali su Valencia, Fiorentina i još neki klubovi, a kako će se stvari razvijati s hrvatskim napadačem ostaje za vidjeti.

Linker
02. svibanj 2024 13:02