Emilio Andreoli/Getty Images
PREVIŠE JE VAŽAN

TALIJANI TVRDE: NA SAN SIRU PRIPREMAJU NOVI UGOVOR ZA VATRENOG Evo na koji način u Milanu žele 'otpuhati' velikane od Brozovića

INTER NIŠTA NE ŽELI PREPUSTITI SLUČAJU! TALIJANI TVRDE: NA SAN SIRU PRIPREMAJU NOVI UGOVOR ZA VATRENOG Evo na koji način u Milanu žele 'otpuhati' velikane od Brozovića
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. travanj 2020. 01:10

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović iza sebe ima sjajnu sezonu i prava je šteta što je nogomet u svijetu stao, odnosno što sezona miruje zbog pandemije koronavirusa.

Usprkos svemu, to je bilo dovoljno da 'Epic Broz' privuče pažnju nekoliko europskih velikana među kojima su navodno Liverpool, Barcelona i Real Madrid.

Brozović, navodno ima klauzulu prema kojoj za 60 milijuna eura može napustiti klub i u Interu strahuju kako će ovoga ljeta ostati bez jednog od najboljih igrača.

Emilio Andreoli/Getty Images
Emilio Andreoli Getty Images

Ipak, u Milanu su mu sada spremni ponuditi ugovor vrijedan 4.5 milijuna eura godišnje kako drugi klubovi ne bi mogli aktivirati relativno malu otkupnu klauzulu, prenosi talijanski Tuttosport.

Brozović je 2018. godine potpisao ugovor sa Interom koji traje do 2022. godine, a još nije poznato za koliko bi mu bio produžen ostanaj u Interu. Ove je sezone zabio tri gola uz pet asistencija, međutim sve je impresionirao visokom energijom i preciznim dodavanjima.

Linker
20. travanj 2024 13:26