CROPIX
GDJE DANAS IDE MARKO

TALIJANSKI MEDIJI NAJAVILI OBRAT U TRANSFERU MARKA PJACE Je li moguć hrvatski tandem iz snova?

TRANSFER Dinamov hrvatski reprezentativac i dalje je glavna priča mercata na Apeninima, a tamošnji mediji navješćuju obrat glede njegove konačne destinacije
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 10. srpanj 2016. 22:32

Dakle, što je danas novo s Markom Pjacom? On je u Dinamu, trenira s Modrima i igrat će u Skoplju protiv Vardara u prvoj utakmici drugoga pretkola Lige prvaka (utorak, 20.45). To je amen!

Iako je i dalje prehlađen, virozan, kako god, nije dakle potpuno fit, bit će do utorka dovoljno spreman da bude jaka snaga Modrih na stadionu Filipa II. Kao što je i sam nedavno kazao, usmjeren je samo na tu utakmicu, ne želi da mu išta oduzima pažnju. Iako, naravno, sumnjamo da ne razmišlja o tome kamo će iz Dinama i gdje će nastaviti karijeru. Prirodno i normalno, bilo bi čudno da je drugačije.

A za to vrijeme Pjaca je najvruća priča na Apeninima, nema sata da netko od talijanskih kolega ne pošalje poruku vezanu za Pjacu, pitaju mogu li dobiti intervju, pitaju čak trenira li Marko s Dinamom ili je možda napustio klub?

Provjeravaju sve i svašta, love se za svaki detalj. Svaki od njih će ponuditi neko svoje viđenje, neki “specijalitet”, ali u jednome se svi slažu i to je na tragu onoga što su i Sportske novosti pisale proteklog tjedna: Pjaca je još uvijek između Milana i Juventusa I odluka ovisi samo o njemu!

Jer, kažu svi, dogovor Juventusa i Milana s Dinamom ne bi trebao biti nikakav problem, razlika je možda u milijunu-dva, u svakom slučaju oko 20 milijuna eura, plus bonusi.

Onog dana kad su Pjaca i njegovi zastupnici odbili ideju odlaska u Napoli, koji je za paket Pjaca/Rog nudio fantastičnih 35 milijuna eura, bilo je jasno da Pjaca, odnosno njegova strana, drži u rukama rješenje ove priče. I premda je njegov menadžer Marko Naletilić, pišu Talijani, iz Zagreba otišao u Gallianijevu avionu, to ne znači da je Pjaca izabrao Milan.

Koje je najbolje rješenje za Marka Pjacu?

Ostati u Dinamu još jednu sezonu

Trebao bi otići u Napoli, tamo će sigurno igrati

Mora se još strpiti, zaslužio je odlazak u veliki klub

Rasplet slijedi

U subotu su čak tamošnji mediji ponudili vijest da je Dinamov nogometaš bliži Mandžukićevom Juventusu, da je vjerojatnost čak 60:40 za torinski klub. Koji ipak nudi Ligu prvaka, glamur najveće nogometne pozornice, dok je Milan još u stvaranju.

Odakle im sve te informacije - ne znamo, ali, eto, Pjacu su danas više selili u Juventus. Tko zna kamo će danas. Jasno je tek da će u ponedjeljak prema Skoplju, gdje će u utorak predvoditi Dinamo. A poslije toga možda saznamo rasplet...

Linker
30. travanj 2024 08:16