Emilio Andreoli/Getty Images
TVRDI TUTTOMERCATOWEB

TALIJANSKI VELIKANI U BORBI ZA PROBLEMATIČNOG ICARDIJA Argentinac na stolu ima ponudu koja bi ga učinila drugim najplaćenijim igračem lige

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. veljača 2019. 12:39

Mauro Icardi nastavlja puniti naslovnice talijanskih medija. U tijeku su nagađanja gdje bi argentinski napadač mogao nastaviti karijeru, budući je posve izvjesno da je njegov odnos s milanskim Interom nepovratno narušen.

Najnovije informacije sugeriraju da bi karijeru mogao nastaviti u Juventusu ili Napoliju. Tuttomercatoweb tvrdi da je Napoli Icardiju spreman ponuditi devet milijuna eura po sezoni plus bonuse od 2 milijuna eura, što bi ga učinilo drugim najplaćenijim igračem Serie A iza Cristiana Ronalda.

Međutim, isti izvor tvrdi da je Inter voljniji prodati 26-godišnjeg Argentinca Juventusu. Torinski gigant jedan je od rijetkih talijanskih klubova koji su u mogućnosti platiti 110 milijuna eura i tako aktivirati odštetnu klauzulu, a u Milanu žele inkasirati maksimalnu količinu novca za sada već bivšeg kapetana.

Nema sumnje da bi prodaja Icardija Juventusu, omraženom rivalu, izazvala bijes od strane Interovih navijača, ali ne bi to bio prvi slučaj poslovanja na relaciji tih klubova.

Linker
02. svibanj 2024 20:54