Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images
PROBLEM ZA PROBLEMOM

TEŠKE MUKE ZA ZIDANEA UOČI VELIKOG DERBIJA Nastavlja se niz pehova u Realu, nakon Kroosa ostali bez napadača koji igra u izvrsnoj formi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. studeni 2016. 11:32

Trener Real Madrida Zinedine Zidane je u problemima. Nakon Tonija Kroosa ozlijedio mu se još jedan od ključnih igrača - Alvaro Morata.

Liječnička služba Reala izvjestila je Zidanea kako Morata ima ozljedu tetive mišića desne noge i predviđa mu se pauza duga mjesec dana. Ozlijedio se Morata u prijateljskoj utakmici španjolske i engleske reprezentacije na Wembleyju iako je odigrao tek 26 minuta.

Osim gradskog derbija protiv Atletica koji se igra u subotu Morata bi trebao propustiti i El Clasico protiv Barcelone 3. prosinca i za 'kraljevski klub' je to težak udarac. Posebice ako se uzme u obzir da su zdravstvenih problema još ranije ove sezone imali zvijezde kao Sergio Ramos, Luka Modrić, Karim Benzema...

Od početka sezone Morata je upisao 6 golova i 4 asistencije za Real u svim natjecanjima, a zanimljivo je kako je mrežu tresao u posljednje tri prvenstvene utakmice.

Linker
18. svibanj 2024 19:48