Julian Nagelsmann 

 BEAUTIFUL SPORTS/AXEL KOHRING/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
OTKRIVAJU BRITANCI

Tko će voditi Tottenham u idućoj sezoni? Nagelsmann je velika želja kluba, ali navijači imaju svog favorita

Na podužem popisu nalazi se i bivši španjolski izbornik Luis Enrique
Piše: SNObjavljeno: 27. ožujak 2023. 07:33

Antonio Conte od kasnih nedjeljnih sati i službeno je napustio klupu Tottenhama. Talijanski stručnjak i engleski premierligaš očito nisu mogli prijeći preko Conteovog verbalnog napada na vlastite igrače. Onog koji se, podsjetimo, dogodio nakon remija na gostovanju kod Southamptona.

Iz Tottenhama su sinoć svom sada već bivšem treneru poželjeli sreću u budućim izazovima, a otkrili su i da će do kraja sezone momčad kao vršitelj dužnosti glavnog trenera voditi Cristian Stellini, dok će pomoćnik biti Ryan Mason.

Nedugo nakon potresa u Londonu britanski mediji otkrili su i tko se sve nalazi na popisu trenera koji bi od iduće sezone mogli voditi Spurse.

Daily Mail tako navodi da bi Tottenham želio razgovarati s bivšim trenerom Bayerna Julianom Nagelsmannom. Mauricio Pochettino spominje se kao jedna od najvećih želja tamošnjih navijača. On je već, podsjetimo, vodio klub u razdoblju od 2014. do 2019. godine. Kao opcije spominju se i bivši izbornik Španjolske Luis Enrique te Fulhamov Marco Silva i Eintrachtov Oliver Glasner. Roberto De Zerbi iz Brightona, Steve Cooper (Nottingham Forest), Thomas Frank (Brentford), Sergio Conceicao (Porto) i Ange Postecoglou (Celtic) također su na ovom podužem popisu.

Linker
20. travanj 2024 13:55