Foto: Goran Mehkek / CROPIX
TEŽAK ISPIT

TO BI BIO PRAVI SPEKTAKL Hrvatska protiv jedne od najboljih reprezentacija svijeta igra 'generalku' za SP u Rusiji i to na kultnom stadionu?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. prosinac 2017. 11:53

Hrvatska nogometna reprezentacija trebala bi igrati protiv Brazila posljednu pripremnu utakmicu uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Vijest donosi Novi list koji pozivajući na svoje izvore tvrdi da je HNS već dogovorio uvjete za odigravanje tog susreta.

Utakmica bi se trebala igrati krajem svibnja ili početkom lipnja u Engleskoj i to navodno na jednom od prestižnih stadiona, Stamford Bridgeu ili Anfieldu.

Okršaj protiv Brazila trebo bi Vatrenima biti 'generalka' uoči SP-a, kao priprema za Argentince.

Football Soccer - World Cup 2018 Qualifiers - Brazil v Colombia - Amazonia Arena Stadium, Manaus, Brazil - 6/9/16. Neymar (L) of Brazil celebrates with teammate Phelippe Coutinho after scoring a goal against Colombia.   REUTERS/Bruno Kelly  - RTX2OFBX
REUTERS

U slučaju realizacije, bio bi to četvrti međusobni susret Hrvatske i Brazila. Brazil ima dvije pobjede (3:1 i 1:0), uz jedan neodlučeni susret (1:1).

Podsjećamo, iz HNS-a su potvrdili odigravanje prijateljskih susreta protiv Perua u Miamiju i Meksika u Dallasu 23., odnosno 27. ožujka.

Linker
18. travanj 2024 19:28