REUTERS/Susana Vera
O TOME SE PIŠE

TO BI BIO SENZACIONALAN TRANSFER Mario Mandžukić seli na Otok? Talijani se raspisali o interesu giganta, uslijedio je ekspresni odgovor Juventusa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. svibanj 2018. 18:08

Nagađanja oko budućnosti Marija Mandžukića po svjetskim medijima se nastavljaju.

Priče o potencijalnom njegovom odlasku iz Juventusa traju već dulje vrijeme, a sada je Sky Sport Italia objavila kako je Manchester United pokazao interes za njegovim dovođenjem.

Navodno je menadžer Crvenih vragova Jose Mourinho bacio oko na Mandžukića i napadača West Hama Marka Arnautovića, a vijest je potvrdio i novinar poznat po svojim objavama o transferima na društvenim mrežama Gianluca Di Marzio.

Istovremeno se oglasio i Juventusov generalni menadžer Giuseppe Marotta koji tvrdi da će hrvatski napadač ostati u Torinu.

"Juventus funkcionira po principu da igrača pita želi li otići, a onda pokušava zadovoljiti njihove želje u slučaju da je došlo do pada motivacije. U ovom trenutku moram reći da nismo u takvoj situaciji, pa ću reći da će Mario Mandžukić i sljedeće godine biti igrač Juventusa", rekao je Marotta.

Mandžo je ugovorno za Juventus vezan do 2020. godine, a nije poznato koliko je Manchester United spreman ponuditi za njegov transfer. Ranije se hrvatski napadač najčešće dovodio u kontekst transfera u Milan i Kinu...

Linker
27. travanj 2024 13:29