Ronald Goršić / CROPIX
POSJET MAKSIMIRU

Tomasov mudro šuti, a Reno Sinovčić grmi: 'Nema šanse da Marin potpiše za Dinamo!'

Je li Tomasov naumio otići iz Münchena 1860? Prije toga, je li (ne) zadovoljan statusom? Je li, napokon, slučajno u petak svratio u Maksimir gdje su ga vidjeli?
Piše: Bernard PalekaObjavljeno: 23. prosinac 2012. 10:53

Uzaludni su bili izravni pozivi na mobitel, uzaludna poruka, uzaludne posredne poruke da se javi. Nije se javio. U Zadru je, to je sigurno jer je viđen, netko kaže čak i da je igrao mali nogomet u petak, ali Marin Tomasov odlučio je jučer da s novinarima neće imati posla. Do daljnjega. Barem tako izgleda...

Je li Tomasov naumio otići iz Münchena 1860? Prije toga, je li (ne) zadovoljan statusom? Je li, napokon, slučajno u petak svratio u Maksimir gdje su ga vidjeli? Namjerno ili ne, slučajno ili ne, zašto je svratio k Mamić&comp? Na čašicu razgovora? O čemu?

- Nema od toga ništa, nema! - rekao je Reno Sinovčić, čovjek koji godinama zastupa Tomasovljeve interese.

On se i svojedobno bio silno naljutio na Hajduk jer da su na Poljudu i Tomasov i Jurica Buljat bili zapostavljeni i podcijenjeni, a Tomasov je iz Hajduka otišao na štetu splitskoga kluba. Formalno u Zadar, pa iz Zadra iznenada u Dinamo, ali kratko je tu bio, veoma kratko jer je Zadar 'pobio' valjanost papira koji su bili potpisali Dinamo i Tomasov. No, je li doista da sad nema ništa od Tomasovljeva dolaska u Dinamo?

- Nema! - sad je Reno energično izgovorio samo ovu riječ.

Linker
04. svibanj 2024 14:29