Drago Sopta/Cropix
PORTUGALAC NAJAVIO

Tonel: Dosta mi je praznih tribina, neka ovo bude početak euforije u Zagrebu!

'Momčad koja ima četiri Brazilca skriva poneku zamku, trebamo biti oprezni. U svakom slučaju moramo biti na našoj najboljoj razini, ne budemo li, moglo bi biti problema'
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 13. srpanj 2011. 13:24

- Dobro je da imamo toliko kvalitetnih rješenja, svaka je konkurencija dobra. Svatko misli da mora igrati, da je zaslužio, ali na kraju, profesionalci smo, moramo se prilagoditi novonastaloj situaciji, svima je cilj krajnji uspjeh momčadi - govori hladnokrvni Dinamov Portugalac Tonel, koji je, nedugo po dolasku Maksimir javno priznao da ga čude prazne tribine i malo zanimanje za Dinamove pobjede.

Kazao je tada i kako bi volio u Maksimiru doživjeti nogometnu euforiju, onakva kakva je u Portugalu normalna svakoga vikenda. I, dogodilo se, prije Neftčija, čekalo se u redovima za ulaznice, stadion će biti pun.

- Da, doživio sam to, lijepo je. Nakon Villarreala nadao sam se da će to biti češći slučaj, sad se opet nadam. Vjerujem u našu pobjedu i očekujem nastavak euforije. Ovo je možda samo početak! Lijepo bi bilo naviknuti se na ovakvu atmosferu.

Ipak, na prvoj stepenici stoji zagonetni azerbajdžanski prvak, nitko zapravo ne zna koliko je jak taj azerbajdžanski Neftči.

- Nisu bezazleni, to je sigurno. Momčad koja ima četiri Brazilca sigurno skriva poneku zamku, trebamo biti oprezni. U svakom slučaju moramo biti na našoj najboljoj razini, ne budemo li, moglo bi biti problema. Zato se nadam da ćemo biti pravi i uspješno riješiti ovu prvu prepreku.

Linker
19. rujan 2024 08:30