Srdjan Vrancic / CROPIX
KRISTIJAN U FORMI

TORCIDA GA POZVALA U HAJDUK, A ONDA IM JE NEZAUSTAVLJIVI NAPADAČ ODGOVORIO Totalno neočekivan poziv za junaka eliminacije Splićana!

Hajduk je ispao u osmini finala hrvatskog kupa, a junak utakmice bio je Kristijan Lovrić
Piše: Kazimir GuberinaObjavljeno: 30. listopad 2019. 21:10

Prema već ustaljenom običaju, Splićani su turopoljsku metropolu napustili pognute glave, što nije neko pretjerano iznenađenje, jer prema viđenome sinoć, mnogi igrači splitske momčadi nemaju dovoljnu kvalitetu za igranje u elitnom razredu u hrvatskom nogometu.

Junak dvoboja bio je nezaustavljivi Kristijan Lovrić, koji je otvorio vrata domaćina pobjede pogotkom početkom nastavka. Zanimljivo je da je nakon utakmice Lovrić pozdravio i navijače Hajduka koji su ga pozvali da dođe u redove splitske momčadi.

- Još jednom smo pokazali da nismo slučajno u vrhu hrvatskog nogometa. A s obzirom na prikazano, smatram da smo se zasluženo plasirali u četvrtfinale. Drago mi je da sam ponovno bio na razini koja se od mene očekuje, ali ništa ne bih mogao bez pomoći suigrača. Nadam se da ćemo i u subotnjoj utakmici izaći kao pobjednici, iako to neće biti lako jer Hajduk je odlična momčad. Zahvaljujem našim igračima na velikoj podršci.

Velika Gorica, 301019. 
Utakmica osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa, 
HNK Gorica - HNK Hajduk. 
Na fotografiji: Mijo Caktas.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

​Jedan od rijetkih u redovima Hajduka koji je sinoć u Velikoj Gorici nešto pokazao bio je Filip Bradarić:

- Naravno da situacija nije dobra, s obzirom na to da smo ispali iz Kupa, mislim da smo prigodu za prolaz propustili u prvom dijelu kada smo bili bolji suparnik. Ni sam ne mogu objasniti zašto tako loše igramo na gostovanjima, jedino što možemo je preuzeti odgovornost i pokušati u subotu odigrati što je bolje moguće i izvući puno povoljniji rezultat nego što je to bilo na ovoj utakmici.

Linker
16. travanj 2024 07:16