Damir Krajač/CROPIX
NE ZAMJERAJU CAKTAŠU

Torcida na treningu Hajduka: 'Ne obazirite se na zvižduke, mi smo uz vas'

U desetominutom razgovoru s igračima i trenerom navijači su uz podršku igračima pozvali svoje ljubimce na nastavak borbe kao i dosada bez obzira na rezultate
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 21. studeni 2012. 19:20

Torcida je na treningu dala bezrezervnu podršku igračima Hajduka. Desetak navijača 'bijelih' pojavilo se na poslijepodnevnom treningu na glavnom poljudskom travnjaku, a kako bi iskazali potpunu podršku igračima i treneru Miši Krstičeviću u duhu posljednjih zbivanja zbiog kojih se digla prašina.

Na subotnjem susretu protiv Lokomotive (0:0) igrači su nakon slabe predstave, najslabije ove sezone na Poljudu, u svlačionicu ispraćeni zvižducima, a na uvrede pojedinaca sa zapadne tribine apsolutno neprimjereno je reagirao Mijo Caktaš (poručio im je 'neka jedu govna') zbog čega je kasnije i financijski kažnjen od strane kluba.

U desetominutom razgovoru s igračima i trenerom navijači su uz podršku igračima pozvali svoje ljubimce na nastavak borbe kao i dosada bez obzira na rezultate, te su zatražili od igrača da ne reagiraju na zvižduke i uvrede pojedinaca.

Linker
25. rujan 2024 09:23