Nikola Vilić/Cropix
UPRAVU BIRAJU NAVIJAČI

TORCIDA SLAVI Gradski vijećnici jednoglasno prihvatili projekt 'Naš Hajduk'

Članovi nove udruge ubuduće će birati sedam od devet članova Nadzornog odbora Hajduka, što je veliki uspjeh Torcide koja do sada nije imala pravo glasa
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 15. srpanj 2011. 16:44

Svih 18 gradskih vijećnika koji su prisustvovali tematskoj sjednici Gradskog vijeća Splita na temu izbora članova NO po projektu "Naš Hajduk" prihvatilo je prijedlog navijača! Članovi nove udruge ubuduće će birati sedam od devet članova Nadzornog odbora Hajduka, što je veliki uspjeh Torcide koja do sada nije imala pravo glasa. Sjednicu je pratio predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš, a gradonačelnik Kerum elegantno ju je elegantno zaobišao.

- Zahvalio bih vam u ime svih što ste prihvatili ovaj projekt. Drago mi je da smo našli zajednički jezik kada je u pitanju Hajduk. Ovo nije samo projekt Kluba navijača, nego svih navijača koji vole Hajduka . Sada nas tek čeka veliki posao, idemo dalje, trebamo puno raditi. Istaknio bih kako se na natječaj može javiti svatko tko smatra da može obnašati tu funkciju - zadovoljno je kazao tajnik Torcide Stipe Lekić.

Linker
24. rujan 2024 05:27