Sibenik, 211109.Stadion Subicevac.Utakmica T Com Prve HNL 15. Kolo Sibenik (modri dres) i Medjimurje Cakovec (crveno crni dres).Na fotografiji: Mehmed Alispahic 10 (Sibenik).Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
 Niksa Stipanicev / CROPIX
PRAVAC POLJUD?

Torcida vikala 'Alispahiću, javi se', on na to kaže: 'Hajduk je samo jedna od brojnih opcija'

'Čitao sam da me Ibričić titulirao kao svog nasljednika. Gode mi takve usporedbe, ali osim interesa Hajduka postoji i zanimanje još nekoliko inozemnih klubova'
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 06. prosinac 2010. 17:36

Hajdukovci su pobjedu u Šibeniku primili kao “logičan ishod”, jer na Šubićevac su došli ostvariti cilj koji bi prema vrijednosti igračkog kadra trebao biti “normalna pojava”.

- Tomasov i Trebotić dali su nam svježinu u nastavku susreta i ovom važnom pobjedom probat ćemo uhvatiti Dinamo i nadati se njihovoj krizi na proljeće - poručio je jedan od najboljih hajdukovaca na Šubićevcu Anas Sharbini.

Dinko Trebotić ponovno je bio Vučevićev joker s klupe. Kao i prije mjesec dana u dvoboju sa Zagrebom, Trebotić je na početku drugog poluvremena dao ključnu loptu za pogodak Tomasova.

- Mislio sam da ću igrati od početka, ali na kraju sam zadovoljan i ulogom važnog igrača iz pričuve. Nije bilo nikakvih posebnih uputa za ulazak u igru, trener mi je samo rekao “Igraj najbolje kako znaš”. Kod pogotka sam navukao dva igrača na sebe i dao loptu Tomasovu koji je spretno zatresao mrežu - ispričao je Trebotić.

Najveću pozornost sa šibenske strane izazvao je Mehmed Alispahić, 23-godišnji Bugojanac, za kojeg se veže i priča o mogućem dolasku na Poljud već ove zime.

- Čitao sam da me Ibričić titulirao kao svog nasljednika. Gode mi takve usporedbe, ali osim interesa Hajduka postoji i zanimanje još nekoliko inozemnih klubova - kazao je Alispahić.

Torcida je vikala “Alispahiću, javi se”, kao da je šibenska desetka zaista vrlo blizu Hajduka.

- Ne mogu vam ništa precizno o tome kazati. Odigrao sam polusezonu na Šubićevcu, tako sam se ovoga ljeta dogovorio s klubom. Sada nam predstoje novi razgovori. Utakmica? Odigrali smo najbolje poluvrijeme u sezoni, a onda nas je Hajduk u drugom kaznio. Raspali smo se nakon prvog pogotka, Hajduk nas je dobio kao njih AEK.

Što kažete na igru Ibričića, aktualne Hajdukove desetke?

- Ibro je za mene veliki igrač i želim mu puno sreće ove zime - zaključio je Alispahić.

Kako je bilo igrati protiv Alispahića, odgovorio nam je hajdukovac Marin Ljubičić koji je na travnjaku proveo prvo poluvrijeme.

- Kvalitetan je igrač, vidi se da puno može, ali mi moramo gledati samo našu momčad.

Linker
30. rujan 2024 13:36