Emilio Andreoli/Getty Images
PIŠU SRPSKI MEDIJI

TRANSFER BOMBA NA MARAKANI! LEGENDA SJELA NA KLUPU CRVENE ZVEZDE, A SADA DOLAZI I MEGA POJAČANJE U Beograd stiže i bivša zvijezda Chelseaja!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. prosinac 2019. 13:03

"Transfer bomba na Makarani", naslov je koji je osvanuo na srpskom Blicu, a odnosi se na novo potencijalno pojačanje Crvene zvezde.

Riječ je o Branislavu Ivanoviću, bivšem igraču Chelseaja, koji bi na ljeto trebao napustiti Zenit, a sljedeća destinacija trebala bi mu biti Crvena zvezda. Tako barem navodi ruska agencija 'Ria Novosti'.

Ivanović je član Zenita od 2017. godine kada je stigao iz Chelseaja, čije je boje prethodno branio devet godina. Navodno se u Zenitu na ljeto imaju namjeru riješiti velikog broja stranaca, a Ivanović je inače veliki prijatelj Dejana Stankovića, novog trenera Crvene zvezde.

SAMARA, RUSSIA - June 17: Branislav Ivanovic #6 of Serbia during the 2018 FIFA World Cup Russia group E match between Costa Rica and Serbia at Samara Arena on June 17, 2018 in Samara, Russia. (Photo by Maddie Meyer/Getty Images)
Maddie Meyer/Getty Images
Branislav Ivanović

Ujedno je Ivanović i rekorder po broju nastupa za srpsku reprezentaciju (105), a na putu do rekorda nadmašio je upravo Stankovića koji je u dresu Orlova skupio 103 nastupa.

Još jedna stvar koja ide u prilog poslu na relaciji Zenit-Crvena zvezda je što je sponzor oba kluba velika ruska kompanija Gazprom...

Linker
28. travanj 2024 20:15