Foto: Nikola Vilic / CROPIX
VELIKI TRENUTAK U KARIJERI

TRANSFER ŽIVOTA ZA BIVŠEG NOGOMETAŠA HAJDUKA Raskinuo ugovor s Grcima, a sada ima priliku uzeti naslov prvaka s najjačom momčadi u Italiji

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. veljača 2018. 19:01

Povremeni hrvatski reprezentativac i bivši nogometaš Hajduka Hrvoje Milić završio je svoju epizodu u Grčkoj gdje je raskinuo ugovor s Olympiakosom. Ipak, nije Milić dugo trebao čekati na novi klub. Naime, bivši 'bijeli' dovodio se u kontekst nekoliko klubova, ali na kraju je najbrža bila trenutačno vodeća momčad talijanske Serie A Napoli.

Milić je bez problema prošao liječničke i potpisao za slavni talijanski klub do kraja sezone. Napoli je ostao deficitaran na poziciji lijevog braniča zbog ozljede Alžirca Ghoulama, za tu ulogu treneru Sarriju ostao je samo Portugalac Mario Rui koji je na posudbi iz Rome.

Tako su Napoli i Milić, kojeg u Italiji dobro poznaju jer je igrao za Fiorentinu, našli zajednički interes. Negdašnji hrvatski reprezentativac, kojeg zastupa Tomislav Erceg, odradit će sezonu do kraja u klubu koji je vodeći u Serie A i ima šansu osvojiti naslov prvaka.

Linker
13. svibanj 2024 02:12