MATTHIEU MIRVILLE Dppi Via Afp
ČEKA NAS TRANSFER-SAGA

Agent otkriva: ‘Real kreće po Mbappéa! Poznata je i cijena, a Modrićeva odluka nije se svidjela Ronaldu‘

‘S 99 ili 100 posto sigurnosti tvrdim da ćemo Francuza od iduće sezone gledati u Madridu‘
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 15. lipanj 2023. 22:44

Kylian Mbappé odbio je produžiti vjernost Paris Saint-Germainu. Ako se na Parku prinčeva ne dogodi veliki obrat, zvjezdani Francuz napustit će klub najkasnije u ljeto 2024. godine. Dakle, pred njim je još samo jedna ili, pak, nijedna sezona u dresu pariškog velikana.

Pitanje financija

Igrač tvrdi da neće napustiti PSG ovog ljeta, iako iz perspektive kluba prodaja u narednim mjesecima zvuči kao najbolja opcija, jer u suprotnom ništa neće zaraditi na igraču plaćenom 180 milijuna eura 2018. godine. Zato poznati novinari poput Fabrizija Romana tvrde da je PSG postavio ultimatum za Mbappéa - ili potpis do 2025., ili prodaja u nadolazećem prijelaznom roku.

image

Kylian Mbappé

HERVIO JEAN-MARIE Kmsp Via Afp

Real Madrid, naravno, pomno prati što se događa među zidinama Parka prinčeva. U tom kontekstu, glavno je pitanje mogu li si Kraljevi priuštiti još jedan skupocjeni transfer nakon 103 milijuna eura utrošenih na Judea Bellinghama. Ako je za vjerovati agentu Marcu Kirdemiru - kojem španjolska Marca daje visoki kredibilitet ususret dobrim odnosima s predsjednikom PSG-a Nasserom Al-Khelaifijem i sklopljenim poslovima na svim dijelovima svijeta - Real će krenuti po Mbappéa, a igrač ih čeka širom otvorenih ruku.

image

Jude Bellingham na predstavljanju u Realu

JAVIER SORIANO Afp

- U Madridu traje priprema, ovog ljeta obavit će domaću zadaću. S 99 ili 100 posto sigurnosti kažem da ćemo iduće sezone vidjeti Mbappea na Santiago Bernabeuu - govori Kirdemir za Radio Marca, te dodaje da bi odšteta za francuskog reprezentativca trebala iznositi oko 200 milijuna eura.

Nije jedini

Poznati agent navodi da je Mbappéu dolazak u Madrid velika želja, a istom transferu nada se još jedan igrač PSG-a.

- Achraf Hakimi također je nezadovoljan. Štoviše, savjetovao je Mbappéu da potpiše za Real. Shvatio je da novac nije sve u životu.

Završno, Kirdemir je prokomentirao i situaciju Luke Modrića. Iz tabora madridskog kluba još uvijek nema službene objave o potpisu novog ugovora, iako informacije relevantnih izvora već neko vrijeme tvrde da je posao odavno sklopljen što je, po svemu sudeći, blisko ili potpuno jednako istini.

image

Luka Modrić i Cristiano Ronaldo u dresu Real Madrida

GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp

- Modrić je dobio ponudu Al Nassra od 40 milijuna eura po sezoni. Znamo da je rekao ne - prisjeća se Kirdemir, pa dodaje da se odluka hrvatskog kapetana nije svidjela slavnom Portugalcu:

- Cristiano Ronaldo želio je Modrića u svom timu.

Modriću se ideja o Saudijskoj Arabiji očito nije dopala, stoga je odlaskom Karima Benzeme u Al Ittihad te Lionela Messija u Inter Miami, naš reprezentativac ostao jedini aktivni vlasnik Zlatne lopte s angažmanom u europskom nogometu.

Linker
20. svibanj 2024 13:35