Ante Rebić

 Anp/ddp Usa/profimedia
NOVA STRANICA

Ante Rebić ima novi klub? Oprostio se od navijača Bešiktaša i već krenuo prema novoj avanturi

Bivši hrvatski reprezentativac dobio je papire i slobodan je u odabiru nove sredine
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 30. srpanj 2024. 19:28

Epilog koji je bio izvjestan već mjesecima konačno je dobio i službenu potvrdu - Ante Rebić raskinuo je ugovor s Bešiktašom. Nakon Splita, Fiorentine, RB Leipziga, Eintracht Frankfurta, Milana te na kraju Bešiktaša za kojeg je ljetos potpisao ugovor "težak" oko četiri milijuna eura po sezoni u potrazi je za novim klubom.

Nakon samo jedne sezone provedene u redovima turskog velikana i 23 odigrane utakmice od kojih je posljednja bila još u veljači bivši hrvatski reprezentativac dobio je papire i slobodan je u odabiru nove sredine. A prema pisanju turskih medija Rebić bi se mogao vratiti u poznato okruženje, u Veronu za koju je odigrao deset utakmica u sezoni 2015./16. kao posuđeni igrač Fiorentine.

Rebić se, inače, na društvenim mrežama oglasio s porukom navijačima Bešiktaša.

"Dragi navijači Bešiktaša, prošla sezona imala je dobar početak za mene. Iako smo imali poteškoća zbog nekih promjena, nikad nisam odustao. Međutim, podlegao sam ambicijama i doživio tešku ozljedu. Nisam ljut. Samo sam jako tužan i posramljen. Znam da nisam opravdao očekivanja. Ipak, ne vjerujte svemu što piše u medijima. Ja sam samo nogometaš koji živi svoju strast prema nogometu i znoji se za pobjedu. Od danas nisam igrač Bešiktaša. Hvala svima na podršci. Nadam se da će ovo biti dobra sezona za vas. Najveći Bešiktaš!", napisao je.

Linker
30. srpanj 2024 19:31