Mikel Merino, Dani Olmo i Nico Williams

 ANGELOS TZORTZINIS Afp
KUHA SE VELIKI TRANSFER

Barcelona kreće po senzaciju Eura: Katalonci spremni aktivirati klauzulu od 60 milijuna eura

Nakon sjajno odrađenog Eura u Njemačkoj, krilni napadač bi mogao promijeniti klub
Piše: SNObjavljeno: 12. srpanj 2024. 11:26

Nico Williams je sa Španjolskom izborio finale Eura na kojem je upravo on jedna od najvećih senzacija. Sjajni 22-godišnjak je, uz Laminea Yamala i Danija Olma, jedna od ključnih karika španjolske reprezentacije.

Williams nastupa za Athletic Bilbao za koji je odigrao 122 utakmice i zabio 20 golova, te upisao 26 asistencija. Nakon sjajno odrađenog Eura u Njemačkoj, mogao bi promijeniti klub. Predsjednik Barcelone Joan Laporta ne skriva da je Williams njegova želja i navodno će baš Barcelona krenuti po njega nakon finala Eura.

Novi trener Barcelone Hansi Flick se složio s upravom i želi da mu dovedu Williamsa koji ima otkupnu klauzulu od 60 milijuna eura, a Mundo Deportivo piše kako je samo pitanje vremena prije nego se ovaj transfer realizira.

U Barci se nadaju da će pomoći i to što Lamine Yamal već igra kod njih pa bi mogao lako i Williamsa nagovoriti da mu se priključi i na klupskoj razini. Zanimljivo, Williams je prošloga ljeta mogao besplatno napustiti klub, ali je odlučio produljiti ugovor s Athleticom koji mu je u karijeri dao sve. Sada bi mogao otići za 60 milijuna eura.

Linker
12. srpanj 2024 11:29